Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kinoki méregtelenítő talptapasz (5 csomag)

Ár:
3.190 Ft
2.190 Ft
Szállítási díj: 1.990 Ft

Leírás

Kinoki méregtelenítő talptapasz


Természetes méregtelenítés alvás közben!

A KINOKI méregtelenítő talptapasz különleges gyógynövény összetételének köszönhetően kí- méletesen és teljesen természetes módon távo- lítja el a mérgeket a szervezetéből. Rendkívül biztonságosan és hatékonyan tisztít és méregte- lenít, amíg Ön pihen! A KINOKI tapasz haszná- latával Ön egyszerűen, alvás közben tudja növel- ni szervezete immunitását, energiaszintjét és mentális állóképességét.Ne várja meg, amíg a testébe jutó káros anyagok megtámadják az egészségét: méregtelenítse szervezetét a Kinoki talptapasz-al minden nap!

Mi az a méregtelenítő tapasz?
Régóta elfogadott tény, hogy a modern kori életünk tele van káros méreganyagokkal, amelyeket a bennünket érő kémiai hatásokkal, a szennyezett levegővel, a helytelen táplálkozási szokásainkkal, a rossz minőségű ételekkel, italokkal és még számos más módon halmozunk fel szervezetünkben... Becslések szerint egy átlagos felnőtt szervezetében megközelítően 80 féle, ember által létrehozott kemikália található. A toxinok lerakódása fokozott terhelést jelent testünk számára, ami különböző betegségek kialakulásához vezethet, ez azonban rendszeres méregtelenítéssel megelőzhető. Az egészséges és kiegyensúlyozott anyagcsere ideális esetben képes a méreganyagok nagy részének az eltávolítására. Szervezetünk azonban nem mindig működik olyan hatékonyan, mint kellene az egészségtelen lakó- és munkahelyi környezet, a rossz étrend, érzelmi és fizikai feszültségek, a stressz, valamilyen betegség vagy egyéb traumák miatt. Ezért ma már általánosan elfogadott nézet, hogy rendszeresen méregteleníteni szinte minden korosztály számára kötelező! A KINOKI méregtelenítő tapasz erre egy teljesen természetes, kímélő és mégis nagyon hatékony megoldást kínál!

A Kinoki működési elve:
A Kinoki talptapasz az ősi kínai gyógymódok (reflexológia, az akupunktúraés a gyógymasszázs) elvén működik kombinálva a mai japán csúcstechnológiával. A keleti orvoslás már több száz éve felismerte, hogy a toxinok a testünkben lefelé vándorolnak, hogy a létfontosságú szervektől minél távolabb rakódjanak le. Ezt a modern kutatások azzal magyarázzák, hogy a szervezetünkben jelenlévő mérgek többségének magasabb a molekulasűrűsége, mint a szív-érrendszerünk más, természetes összetevőjének, ezért ezek a szennyeződések az alsó végtagok felé haladnak. Ha a vér visszacirkulálása során ezek a káros anyagok bekerülnek a véráramba különböző rendellenességeket okozhatnak, ezért nagyon fontos ezen mérgekanyagok eltávolítása a szervezetünkből.
A Távol-Keleten kifejlesztett méregtelenítő talptapasz az ősi gyógymódokhoz hasonlóan hat: az akupresszúrás pontokon keresztülstimulálják a talp reflexpontjait, serkentik a szervezetöngyógyító erejét és regenerációs képességét, ami jótékony hatással van az általános egészségi állapotunkra és az egész testre. A tapasz összetevői a lerakódottsalakanyagok jó részét fellazítják,magukba szívjákés kivonjáka szervezetből.A toxinokaztán a keringési rendszeren keresztül eljutnak a kiválasztó szervekhez és eltávoznak a bőrön és a vizeleten keresztül a nyirokrendszerből, így a legtermészetesebb módon tisztítják a szervezetet.

Előnyei, hatásai:
• Könnyen kezelhető, nem akadályoz a mindennapi tevékenységünk során.
• Elősegíti a szervezet természetes öngyógyító képességét.
• Javítja a szellemi koncentrációt, frissíti a gondolkozást.
• Segíti a normál vérkeringést, csökkenti a stresszt.
• Felszívja a test által kibocsátott méreganyagokat.
• Csökkenti az izületi- és izomfájdalmakat.
• Erősíti az immunrendszer működését.
• Fokozza szervezetünk vitalitását.
• Elősegíti a nyugodt alvást.
• Antibakteriális hatású.

A csomag tartalma:
50 db tapasz (5 doboz, 5 pár dobozonként)
50 db öntapadós ragasztó párna

Termék címkék: egészség

Keresés