Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Karácsonyi ajándékcsomag 12 - hajsimító, okoskarkötő, gerincmasszírozó, 3in1 haj és szőrnyíró

Ár:
9.990 Ft
5.490 Ft

Karácsonyi ajándékcsomag 12 - hajsimító, okoskarkötő, gerincmasszírozó, 3in1 haj és szőrnyíró

4 különleges ajánlat egy csomagban

Itt a karácsony és hiányzik az otthonodból egy hajsimító, okoskarkötő, gerincmasszírozó vagy egy 3in1 orr-fülszőr és hajnyíró? Karácsonyi csomagunkkal megoldást kínálunk az ünnepi ajándékozáshoz. 

A csomag tartalmazza:

Mágikus elektromos hajegyenesítő hajkefe / digitális hajvasaló 
Forradalmi újítás a legkényelmesebb hajegyenesítésre. Regeneráló elektromos hajfésű digitálisan szabályozható kijelzővel. Itt a megoldás, az új hajkiegyenesítő kefe, ami egyszerre fésüli, egyenesíti és közben regenerálja a hajat.

Jellemzők:
• 100-230V 50/60HZ
• 29W
• Fűtés:professzionális PTC
• Digitális kijelzős hőszabályozóval

Kosmodisk gerincmasszírozó
A Kosmodisk egyszerű és hatásos eszköz, amelyet szakértők terveztek, hogy enyhítse vagy megszüntesse a gerinc és a hát fájdalmát. Két részből áll: egy gerincmasszírozóból az egész törzs számára, és egy derékmasszírozóból a derék számára.
A Kosmodisket bárki használhatja, aki elmúlt 12 éves, mérettől és nemtől függetlenül. A KOSMODISK CLASSIC gerincmasszírozó az Ön törzséhez is könnyen hozzáigazítható, a rugalmasan állítható gumipántoknak köszönhetően.
Különösen azoknak ajánljuk a Kosmodisket, akiknél nagyobb a veszélye a hátsérülésnek vagy a derékfájásnak, például sofőröknek, ülőmunkát végzőknek, fizikai munkásoknak, várandós nőknek.
A Kosmodisk nagyon praktikus, könnyen állítható és kényelmes viselet. A Kosmodisk viselésekor képes lesz élvezni az ellazulás előnyeit, miközben dolgozik, bevásárol, vezet, edz, pihen, utazik, alszik. Hatékonyan masszírozza a gerinc melletti izmokat
A Kosmodisk hypoallergén, műanyag csigolyapontjait úgy alakítottuk ki, hogy az Ön gerincével együtt mozogjanak. A csigolyapontok sora megtámasztja a gerinc teljes hosszát, enyhe nyomást gyakorol rá, akárcsak egy csontkovács vagy gyógytornász ujjai.
A Kosmodisk által kifejtett masszírozó hatás stimulálja a gerincoszlop környéki izmokat. Ezáltal hő képződik, amely serkenti a vérkeringést, és ezzel ellazítja az izmokat és csökkenti a feszültséget. A kialakításának köszönhetően hat, nem használ másmilyen energiaforrást, mint például mágnest vagy elemet. Addig működik, amíg a formája nem sérül meg.
A Kosmodisket lehet könnyű ruházat alatt és fölött is viselni. A legjobb hatást azonban akkor érheti el, ha közvetlenül a bőrén viseli. A Kosmodisk bordázott részét mindig a bőr felé fordítva kell viselni. A Kosmodisk használata előtt ellenőrizze, nincs-e rajta sérülés. A csatot az első két ujj enyhe nyomásával nyithatja ki.
A KOSMODISK CLASSIC gerincmasszírozó:
A felső elasztikus pántot vesse át a vállán. Az alsó elasztikus pántot kösse a derekára, majd csatolja be.
Az elasztikus pántok helyzetének beállításához mozgassa le-föl a kapcsokat, így a Kosmodisket a saját testéhez igazíthatja. A Kosmodisknek a törzs középső részének teljes hosszában illeszkednie kell a testhez.
Ha a Kosmodisk felső része túlságosan eláll a testétől, egyszerűen húzza meg a vállpántok végét, amíg rásimul a testére. Vigyázzon, ne húzza túl szorosra az elasztikus pántokat, nehogy kényelmetlenséget okozzon magának.

M3 Okoskarkötő - pulzusmérő és vérnyomásmérő funkciókkal
Egyszerű és gyors bluetooth csatlakozás után azonnal használhatod telefonod kiegészítőjeként! 
Ennek az okos karkötőnek a segítségével folyamatosan monitorozhatod egészségedet sportolás közben. Kövesd figyelemmel tested reakcióit, ami nagy segítség a hatékony edzéshez! Hisz fontos a megfelelő pulzustartomány megtartása!
Az okostelefonodra telepített alkalmazás segítségével, minden információt megtalálsz, amit a karkötő rögzít!

3+1 érv az M3 pulzusmérő okoskarkötő mellett:
Elegáns
Kompakt
Bőrbarát, nem zavaró
Elősegíti az optimális edzést és az egészséges életvitelt

Multifunkciós képességek:
- Bejövő hívások és értesítések jelzése (e-mail, skype, facebook, twitter...)

Sportoláshoz:
- Beépített lépésszámláló, kalóriakalkulátorral
- Stopper
- Pulzusmérő
- Alvásmonitor
- Ülésjelző

Egyéb hasznos funkciók:
- Színes kijelző
- Aktuális idő és dátum jelzése
- Akkumulátor töltöttség kijelzése
- Ébresztőóra funkció
- Alvás minőségének a jelzése, amivel megtudhatod, hány órát töltöttél mély álomban

Progemei orr-fül és hajnyíró 3in1
Ha szeretnél ápolt külsőt, akkor ezt a praktikus eszközt neked ajánljuk, hiszen három funkciót egyesít. Amellett hogy orr és fülszőrzet vágó, a hozzá adott fejjel még a pajeszod is levághatod. Éles pengéivel fájdalom nélkül és gyorsan távolítja el a nem kívánatos szőrt, mindemellett csendesen üzemel. A készülék újratölthető akkumulátorral rendelkezik, így az elemekkel sem kell bajlódnod. 

Műszaki adatok:
Töltés: kb. 10 óra
Feszültség: 220V/60Hz

Szállítási díj: 1.690 Ft

Keresés